Steun ons

Het Luisterend Oog biedt al jaren hulp- en dienstverlening op allerlei levensterreinen aan mensen die persoonlijk of maatschappelijk “in de knel” zijn gekomen. Deze steun wordt gegeven door vrijwilligers die een luisterend oor bieden in één op één contacten van mens tot mens. Ieder mens heeft wel eens een luisterend oor nodig, een goed gesprek. Maar niet iedereen kan of wil daarvoor in de eigen omgeving terecht. Bijvoorbeeld door schaamte, angst of ontbreken van goede contacten.

Steun ons

Investeren in een vrijwilliger van Het Luisterend Oog is investeren in échte aandacht, een kostbaar goed. Het ene gesprek kan gaan over het gemis van een geliefde, een volgend gesprek over de wens om dood te zijn. Donaties worden daarom besteed aan gedegen training en begeleiding van vrijwilligers.

Uw idee
Heeft u misschien een goed idee om de site te verbeteren of wilt u contact opnemen met ons over een eventuele partnerschap?
Gebruik dan het contactformulier.

Uw tijd
Als organisatie kunnen wij zelf ook hulp gebruiken, bent u geïnteresseerd in dit project, hebben wij u goed kunnen helpen en kunt u ons misschien wat aanbieden? Dan kunt u via ons contactformulier uw tijd of kennis met ons delen.

Alle soorten hulp zijn welkom, kunt u misschien een lezing geven over psychologie, of een snel cursus aanbieden “slim met je geld omgaan”. Of misschien een keer helpen in de catering als we een bijeenkomst hebben met het team.

Ook zijn wij altijd op zoek naar nieuwe chatvrijwilligers. Lees hier meer informatie.